ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT

Je buik begint zich al mooi te vormen. Een periode waarin veel verandert!

Laat een bijzondere zwangerschaps fotoreportage maken waarbij je zowel alleen of samen op de foto kunt gaan. Een bijzondere herinnering. Je kunt het beste een zwangerschaps fotoshoot doen vanaf 32 weken zwangerschap. Omdat dan je buik het mooiste gevormd is en dit prachtig op de foto’s naar voren zal komen.

  • 45-60 minuten

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s

  • Hele gezin

  • ALS KRAAMKADO TE GEVEN

Bij deze zwangerschaps fotoshoot nemen we de tijd voor je en kan je zelf aangeven wat voor foto’s je wilt laten maken door ons. Je kunt allerlei accessoires meenemen, bijvoorbeeld de schoentjes van de baby, de eerste knuffel. En om de fotoshoot af te sluiten gaan we strooien met muisjes waar we mooie effecten op de foto mee kunnen maken.

Je buik staat in het middelpunt maar wil je met je man, partner, vriend, vriendin of iemand anders op de foto dan kan dat natuurlijk ook.

Kies je Zwangerschaps Fotoshoot

BASIS

ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT


 € 195,00

PER FOTOSHOOT45 minuten fotoshoot

beste 20 foto's bewerkt en onbewerkt

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.DELUXE

ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT


245,00

PER FOTOSHOOT


60 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (min. 30 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.

POPULAIR
WordPress Pricing Table Plugin

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Je kunt kiezen uit de beste 15 foto’s (onbewerkt/bewerkt) die wij selecteren of voor alle goede foto’s en bewerking. Je kunt dus kiezen uit de Zwangerschaps Fotoshoot BASIS of de Zwangerschaps Fotoshoot XL of een combipakket met Newborn/Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in de grootste formaat en zonder watermerk.

FOTO’S KRIJG JE DIGITAAL

Op dit moment doen we geen afdrukken verzorgen. Dit omdat het vaker blijkt dat klanten dit graag bij eigen leveranciers willen laten doen. Daarnaast is voor ons het risico te groot dat een levering niet in orde is, wat voor ons niet zo netjes staat en extra regelwerk met zich mee brengt. Gelukkig willen mensen dit ook graag zelf in de hand hebben, wat erg fijn is.

WANNEER KAN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 4 of meer weken gedaan kan worden, maar we zullen proberen met deze fotoshoot een plekje te vinden ivm het aantal weken zwangerschap. Maar er kan altijd een plek vrijkomen indien een uitvalt door omstandigheden dus je kunt altijd even informeren of een datum op korte tijd nog vrij is.

PLANNING

Mocht je niet overdag op de woensdag of vrijdag kunnen dan kun je ook op afspraak een fotoshoot op een zaterdag bij ons doen. Houd er rekening mee dat veel mensen dit willen en dit niet altijd mogelijk is. Op zaterdagen geldt dan een toeslag van 35 euro bovenop de gekozen Zwangerschaps Fotoshoot.

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN

Heb je nog vragen? Geen probleem, lees zeker even onze veelgestelde vragen pagina. Als je ons boekt, laten we je weten wat je zoals zou kunnen meenemen. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

We hebben al vele zwangerschaps fotoshoots gedaan, niet altijd kunnen we deze online zetten ivm privacy. Maar bekijk een aantal foto’s uit onze portfolio hieronder. Het is altijd mogelijk bij ons om je wensen met betrekking tot de foto’s aan te geven. Ben je meer van zwart/wit foto’s, sepia? We kunnen het maken voor je! Ook mag je voorbeeld foto’s meenemen die je graag gemaakt zou willen hebben.

OF GEEF DEZE FOTOSHOOT CADEAU

Ben je op zoek naar een leuk kado voor een zwangere? Een bijzonder gebaar voor deze periode. Een zwangerschapsfotoshoot is zeker iets leuks om te geven. Ook in combinatie met een newborn fotoshoot. Is de baby al geboren? Het is ook mogelijk om alleen de Newborn & Lifestyle fotoshoot cadeau te geven, kijk dan even op onze website NewbornFotografieLimburg.nl

COMBIPAKKET
ZWANGERSCHAP & NEWBORN

Boek een combi pakket van zowel een Zwangerschaps fotoshoot als een Newborn & Lifestyle fotoshoot. Compleet en een bijzonder geschenk aan de draagtijd en geboorte van jullie kind. Een Newborn fotoshoot kan gedaan worden tussen de 8 en 12 dagen na de geboorte, maar jullie kunnen ook kiezen om de fotoshoot wat later te doen en dit icm met lifestyle fotografie. Dit tot ongeveer 20 dagen na de geboorte.

COMBI

combipakket ZWANGERSCHAP & NEWBORN FOTOSHOOT


 415,00

totaalpakket

Zwangerschapsfotoshoot zoals hierboven

Newborn & Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis

20 digitale foto's onbewerkt

10 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

Digitaal in hoogste kwaliteit jpg

Downloadlink met foto's

Uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


DELUXE COMBI

combipakket ZWANGERSCHAP & NEWBORN FOTOSHOOT


495,00

totaalpakket

Zwangerschapsfotoshoot DeLuxe zoals hierboven

Newborn & Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis 

Alle goede digitale foto's (min. 30 foto's)

20 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

Digitaal in hoogste kwaliteit jpg

Downloadlink met foto's

Uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.

KRAAMKADO TIP!
WordPress Pricing Table Plugin
(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg