Zwangerschaps fotoshoot, wat neem ik mee?

Tips voor accessoires en kleding

we krijgen wel eens de vraag wat je kunt meenemen of aandoen voor een zwangerschaps fotoshoot. Eigenlijk laten we je daar helemaal vrij in. Maar soms is het wel handig om wat leuke tips te geven, zodat je niet een heel koffer met kleding en accessoires meeneemt.

Een aantal accessoires voor je op een rij

  • Het eerste paar schoentjes balancerend op de buik. Een mooi contrast..
  • Altijd leuk om vrolijke leuke knuffels te gebruiken bij de zwangerschapsfotoshoot
  • Wil je wat andere soort foto’s, denk dan eens aan een mooi stuk stof (roze of blauw, of iets heel anders)
  • De afsluiter van een fotoshoot, lekker strooien met muisjes of een hartje maken op de buik.
  • Een artistieke toevoeging aan de foto, of samen met je kind of partner bellenblazen en je krijgt grappige onverwachte foto’s
  • Je ronde buik een accent geven met een zwangerschapsketting
  • Natuurlijk mogen zij niet ontbreken en kan je ook een paar foto’s laten maken samen met je partner en/of kind(eren) erbij

Zo zie je dat je met een paar accessoires al een hele fotoreportage kunt maken van je zwangerschap. Heb je zelf nog een leuke tip of accessoire dat perfect past bij een zwangerschapsfotoshoot? Laat het ons weten.

Wat aan te doen? 

We raden je altijd aan de kleding aan te doen waar je je prettig in voelt. Let altijd wel even op dat je op de dag van de fotoshoot niet al te knellende kleding aan hebt, zo is de kans op strepen en lijntjes op de buik het minst op het moment dat je de fotoshoot doet met een blote buik. Verder is het altijd handig om wat kleding in wit, zwart en kleur mee te nemen.

Kleur steekt heel mooi af, is fleurig en kan zowel op een witte als een zwarte achtergrond gebruikt worden net als witte kleding. Zwarte kleding is mooi voor de witte achtergrond.

Weet je het niet zeker qua kleding, dan kan je het altijd meenemen en kunnen we voorafgaand aan de fotoshoot beoordeling of het geschikt is of wat voor soort foto’s er mee gemaakt kunnen worden. Maar vooral kleding meenemen waar je je zelf goed in voelt. Zo krijg je ook de juiste foto’s waar je op straalt!

Zwangerschaps fotoshoot / Eigen werk op Pinterest.

volg ons op Pinterest voor leuke ideetjes voor een zwangerschapsfotoshoot

 

Heb je interesse in een zwangerschapsfotoshoot?

Boek vandaag dan nog een zwangerschapsfotoshoot voor als je rond de 32 weken zwanger bent!

vrijgezellenfeest-vrouwen-fotoshoot
(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg