STUDIO FOTOGRAFIE

Ook voor zakelijke klanten die graag professionele foto’s nodig hebben kunnen terecht in onze studio. Studio fotografie van onder andere  personen, gezinnen, groepen, directeuren, managers etc voor een magazine? Dat kan!

 

Heeft uw bedrijf nieuwe profiel foto’s nodig van uw medewerkers om op de vele netwerksite te tonen of uw eigen website? Deze kunt u bij ons laten maken.

Ook maken we regelmatig foto’s die een artikel ondersteunen en in een magazine geplaatst kunnen worden. Denk aan foto’s van een gezin of een persoon die iets heeft meegemaakt waarover u een artikel wilt publiceren.

Wij werken snel maar secuur, zorgen dat de foto’s naar uw smaak worden bewerkt en u krijgt ze via internet toegestuurd. In de hoogste kwaliteit en zonder watermerk

Bij ons is het ook mogelijk om de foto’s in RAW formaat te ontvangen. Dit is bij ons geen enkel probleem. De prijzen van studio fotografie hangen geheel af van uw opdracht. Het beste is dan ook om contact met ons op te nemen om u een prijs te kunnen geven.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog vragen of een fotoshoot inplannen?

alpheios zakelijke fotografie

Lees ook onze meeste gestelde vragen pagina

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg