Neem een kijkje, de koffie staat klaar!

We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt tijdens een fotoshoot. Onze studio is dan ook erg gezellig, knus en hip. Als je bij ons een fotoshoot komt doen dan komt het helemaal goed. Zenuwen te hebben hoeft niet als je nog nooit in een fotostudio bent geweest. Wij helpen je bij poses en je ziet meteen de foto op de tv.

Veel verschillende soorten fotoshoots

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel elke soort van fotoshoot. We hebben een verschillend aantal fotoshoots waar vast wel iets voor jou bij zit. Of je nu samen met je gezin, huisdierals koppel of muzikant op de foto wilt. Of met je zwangere buik of een fashion of lingerie fotoshoot met visagie. Er is keus genoeg bij FotoStudioLimburg.com. En je kunt ook nog eens een fotoshoot cadeau geven, origineel en altijd een leuk kado om te geven of krijgen! Of laat je foto artifyen!

En zoals je op onze website kunt lezen, je betaalt bij ons voor de fotoshoot en niet per foto achteraf. Je krijgt bij ons alle goede foto’s digitaal via een downloadlink in hoge kwaliteit en zonder watermerk. Zo mag je en kan je er zelf mee doen wat je wilt! Een mooi fotoboek maken of lekker groot op canvas laten afdrukken. 

Kortom, laat je gerust eens in de spotlight zetten bij ons! 

Tot ziens bij FotoStudioLimburg.com

Hieronder zie je een filmpje van onze vorige (kleinere) locatie: 

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg