• VRIJGEZELLEN FOTOSHOOT

    Party with your friends! Maak er een gezellig vrijgezellen uitje van met een Party XL fotoshoot. Inclusief visagie voor de aanstaande of een make-up workshop en een hapje en drankje.

VRIJGEZELLENFEEST VROUW LIMBURG FOTOSHOOT

Fotoshoot met je vriendinnen! (vanaf 25 euro p.p.) Verras je vriendin op haar vrijgezellenfeest met een modellen fotoshoot uitje!

Wat is er nu leuker dan jullie vriendin te verrassen met een echte fotoshoot! Eventueel ook te boeken in combinatie met visagie voor het aanstaande bruidje, of een workshop make-up. Een bezoekje aan de kapper en/of visagist vooraf kan ook en dan vervolgens een fotoshoot bij ons in de studio! (eventueel ook op locatie mogelijk tegen meerprijs).

We bewerken de foto’s en binnen 5 werkdagen leveren we de foto’s aan via een downloadlink. Dit zijn alle gemaakte goed foto’s in hoogste kwaliteit zonder watermerk. En dit zonder extra kosten! Het is dan ook nog eens leuk om deze coole foto’s tijdens het avondfeest van de bruiloft te laten zien of als verrassing een foto’s af te drukken op canvas. Kortom een bijzondere vrijgezellenfeest uitje!

  • 60 - 90 minuten

  • Vanaf 25,- p.p

  • max 12 pers.

    met meer personen? Neem even contact op.

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s

Kies het pakket dat bij jullie past

BASIS

VRIJGEZELLEN FOTOSHOOT


 € 25,00

PER PERSOON60 minuten fotoshoot

beste 15 foto's bewerkt en onbewerkt

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


(niet mogelijk in weekenden en avonduren)


XL

VRIJGEZELLEN FOTOSHOOT


€ 50,00

PER PERSOON

incl. visagie t.w.v 70 euro voor de aanstaande bruid

90 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (50 - 70 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

Digitaal in hoogste kwaliteit jpg

Downloadlink met foto's

Uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


PARTY DELUXE 

VRIJGEZELLEN FOTOSHOOT


€ 75,00

PER PERSOON

incl. make-up workshop van 1 uur

incl. visagie t.w.v 70 euro voor de aanstaande bruid

incl. hapje en drankje en fles bubbels!


90 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (50 - 70 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

Digitaal in hoogste kwaliteit jpg

Downloadlink met foto's

Uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


COMPLEET PAKKET!

GEEF DEZE FOTOSHOOT CADEAU

Een super cadeau om te geven aan jullie vriendin. Een fotoshoot met visagie. Zo zien jullie er dan uit als een echte next topmodel. De fotoshoot zal gedaan worden in onze fotostudio in Stein waarbij van iedereen een aantal foto’s gemaakt worden, groepsfoto’s en combinaties met jullie vriendinnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een visagiste bij te boeken bij ons in de studio. Heel leuk om jullie vriendin te verrassen!

Combineer dit met een make-up workshop die bij ons gegeven wordt, een hapje en drankje erbij zorgt voor een geslaagde middag!

fotostudio limburg cadeaubon fotoshoot

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per persoon voor de fotoshoot. Je kunt kiezen uit de Basis, XL of Party DeLuxe fotoshoot. Je kunt kiezen uit de beste 15 foto’s (onbewerkt/bewerkt) die wij selecteren of voor alle goede foto’s en bewerking. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in de grootste formaat en zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 12 personen de vrijgezellen fotoshoot doen. Ben je met meer dan 12 personen? Neem even contact met ons op dan bespreken we of het mogelijk is. 

WANNEER KAN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 2 of 3 weken gedaan kan worden. Maar er kan altijd een plek vrijkomen indien een uitvalt door omstandigheden dus je kunt altijd even informeren of een datum op korte tijd nog vrij is.

PLANNING

Vanaf 1 januari 2016 is het enkel voor de Vrijgezellen Fotoshoot XL en Party DeLuxe mogelijk om deze ook in de avonduren of weekenden te doen. Echter zijn er meerkosten aan verbonden van 50 euro extra in totaal.

We hebben de voorkeur dat 1 persoon jullie als groep vertegenwoordigd en de betaling afhandelt, dat werkt voor ons het gemakkelijkste (in plaats van met iedereen apart af te rekenen).

NOG VRAGEN OF DEZE FOTOSHOOT INPLANNEN

Heb je nog vragen? Geen probleem, lees zeker even onze veelgestelde vragen pagina.
Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg