• LINGERIE & BOUDOIR FOTOSHOOT

  Sexy, sensueel, een ware traktatie voor jezelf. Of geef het cadeau als een onvergetelijk mooi gebaar!

  lingerie-fotoshoot-boudoir-fotostudio-limburg-lingerie-portfolio-21

LINGERIE FOTOSHOOT

Sexy, Glamoureuze en Sensuele Lingerie fotoshoot

Verras je man, partner, vriend/vriendin eens met een bijzondere sensuele sexy fotoshoot. Bij ons kan je terecht voor het laten maken van erotische foto’s in lingerie (boudoir style). Gun jezelf dit mooie cadeau!

Of je kiest voor de Essential, Deluxe of Diamond fotoshoot, we maken een bijzondere en mooie fotoreportage van je! Tijdens een pre-gesprek bespreken we je wensen en details en hoe we de fotoshoot gaan doen, wat je van ons kunt verwachten en hoe de fotoshoot in zijn werk gaat.

De prijs is per fotoshoot en indien gewenst kan je deze samen met partner/vriend/vriendin doen. Het is ook mogelijk om de lingerie fotoshoot op locatie te doen (bv bij je thuis of een mooie ingerichte (hotel)kamer.

Indien gewenst is visagie en haar styling mogelijk en kan bijgeboekt worden of is inclusief bij de Lingerie Fotoshoot XL

 • 45 minuten tot hele dag

 • Vanaf 295,00

 • Geen watermerk

 • Digitale foto’s en/of afdrukken

 • 1 - 2 pers.

Kies de Lingerie Fotoshoot die bij je past

ESSENTIAL

BOUDOIR LINGERIE FOTOSHOOT


 € 295,00

PER FOTOSHOOT

inclusief MAKE-UP en HAARSTYLING

45 minuten fotoshoot

selectie van 10 beste foto's

10 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


DELUXE

BOUDOIR LINGERIE FOTOSHOOT

 € 375,00

PER FOTOSHOOT

inclusief MAKE-UP en HAARSTYLING

60 minuten fotoshoot

selectie van de digitale foto's (tot 25 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


POPULAIR

DIAMOND

BOUDOIR LINGERIE FOTOSHOOT


€ 445,00

PER FOTOSHOOT

inclusief MAKE-UP en HAARSTYLING

1,5 uur fotoshoot

selectie van de digitale foto's (tot 35 stuks)

20 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


NIEUW!

GEEF DEZE SEXY FOTOSHOOT CADEAU

Een mooi cadeau om te geven. Voor je aanstaande vrouw of vriendin. Een bijzonder cadeau voor een bruidje. Of een heerlijk uitje er van maken samen met je vriendin/vriend, man, partner. Bestel de cadeaubon online via onze website. Voor 3,95 extra sturen we de cadeaubon in een luxe verpakking per post naar je toe.

fotostudio limburg cadeaubon fotoshoot

Of.. wil je jezelf eens echt verwennen?

Voor de dames die binnenkort gaan trouwen hebben we het Bridal pakket, dit is een pakket vergelijkbaar met ons Deluxe pakket, waarbij we de nadruk leggen op elegantie.

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Bij de basis lingeriefotoshoot kan je visagie bij boeken. Het Diamond pakket is een compleet pakket met alles er op en eraan. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in het grootste formaat en zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 2 personen de lingerie fotoshoot doen. Heb je wensen of speciale verzoekjes? Neem even contact met ons op dan bespreken we of het mogelijk is. Je kunt zelf aangeven wat je wel en niet gefotografeerd wilt hebben. Ook zullen we altijd toestemming vragen indien wij een foto (eventueel anoniem) voor ons portfolio willen gebruiken. 

AFDRUKKEN IS EEN OPTIE

Zoals gezegd krijg je foto’s bij ons digitaal aangeleverd. Wil je graag de foto’s in een album of een foto op wanddecoratie, dan kan dat natuurlijk ook. Tegen meerkosten kunnen wij de foto’s voor jou op hoogwaardige materialen laten drukken. Wij laten dit uitvoeren door high-end professionele drukkers. Bekijk eens de mogelijkheden:

 • albums (informeer voor meer informatie en prijzen)
 • wanddecoratie

WANNEER KUN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 4 of meer weken gedaan kan worden. Bij de lingerie fotoshoot is het mogelijk de fotoshoot ook op een zaterdag te plannen. Dit met een meerprijs van 35 euro.

PLANNING

Mocht je niet doordeweeks overdag kunnen dan kun je ook op afspraak een fotoshoot op een zaterdag bij ons doen. Op zaterdagen geldt dan een weekend toeslag van 35 euro, dan kost de Lingerie Fotoshoot Deluxe 410 euro en de Lingerie Fotoshoot Diamond 480 euro.

EEN UNIEKE ERVARING

De Diamond boudoir ervaring duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur. Allereerst gaan we je kledingsets bepalen voor de shoot en dan wordt je helemaal in de watten gelegd door onze professionele visagiste. Zij zal je op en top laten uitzien. Vervolgens begint de fotoshoot. Ons team gaat je helemaal begeleiden welke poses je kunt aannemen en zullen je prachtig vastleggen op de camera. Tussendoor kun je je omkleden en zullen we andere settings opzetten. Na de shoot duurt het ongeveer een week voordat je de (digitale) foto’s toegestuurd krijgt. Ook zullen we je een (digitaal) voorstel doen voor je luxe fotoboek.

DE SPECIALISTEN

Lingerie fotoshoot & sexy erotische beau boudoir shoots bij FotostudioLimburg.com. De specialisten in mooie, professionele fashion en lingerie shoots. We hebben o.a. een fotoshoot gedaan voor het RTL4 tv-programma ‘Hotter than my Daughter‘, maar ook fotoshoots voor exclusieve escort bureaus en zijn dit soort fotoshoots geen probleem. Ook absoluut een aanrader voor de onervaren vrouw die een mooie shoot wilt!

Bij ons is discretie en privacy gewaarborgd bij de fotoshoot

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN?

Nog vragen over onze lingerie fotoshoot of wil je graag eerst even contact van te voren hebben met ons? Je kunt wat meer informatie vinden hier, en anders mag je ons gerust een email sturen met je vragen.
Over algemene vragen hebben we een pagina met de veelgestelde vragen pagina. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg