Over ons

  • De #1 Fotostudio van Limburg

    Wij staan met ons professioneel team klaar om jou een geweldige fotoshoot te bezorgen. Voor iedereen die mooie en bijzondere foto’s wilt. Altijd zonder watermerk en in hoogste digitale kwaliteit!

OVER ONS

Wie is FotoStudioLimburg.com?

FotoStudioLimburg.com is onderdeel van TASK4 Studios. TASK4 Studios is een team van professionals dat zich bezighoudt met fotografie, videografie, webdesign en muziekproducties. Voor elk tak van sport hebben wij een aparte website om zo de klanten optimaal te kunnen bedienen.

Onze fotostudio is gelegen in Born, Limburg. In een gezellige professionele fotostudio maken we allerlei foto’s. Van fashion, familiefoto’s tot productfoto’s. Bij ons krijg je alle goede digitale foto’s in hoge kwaliteit en zonder watermerk. En dit zonder bijbetalen per foto. Dat maakt ons vrij uniek en onderscheidend van vele andere fotostudio’s en fotografen.

Het gezicht achter FotoStudioLimburg.com

Wij zijn Kim en Angelo Houben, man & vrouw en beiden zeer ervaren in fotografie en multimedia in combinatie met informatie technologie.

Kim Houben

Angelo Houben

Onze passie en kennis

Wij blijven er naar streven om onderscheidend te zijn in alle aspecten van fotografie. Door net vernieuwender te werken kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten -zowel particulier als zakelijk- goed voor de dag kunnen komen met hun voorkomen, producten en diensten.

Zoals menige klant kan beamen zijn wij niet enkel een fotograaf of videograaf, maar een gepassioneerde business partner die meedenkt hoe je als ondernemer of organisatie optimaal kunt werken.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg