Hoe gaat het in z’n werk

Zou je het heel graag willen doen, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten van een lingerie fotoshoot? We leggen je in dit artikel uit hoe wat deze fotoshoot inhoud en hoe het verder in zijn werk gaat.

Ten eerste, een lingerie fotoshoot bij ons is niet per definitie een naakt fotoshoot. Je kunt de lingerie fotoshoot meer zien als een sensuele, sexy boudoir fotoshoot in lingerie of mooie (uitdagende) kleding.

Waarom zou ik een lingerie fotoshoot doen?

Nou die vraag is misschien simpel gesteld, maar om voor jezelf hier een antwoord op te geven is wellicht wat lastiger. We willen je graag uitleggen wat een lingerie fotoshoot bij ons inhoud en dat het helemaal niet zo eng is om te doen.

Wij zijn heel discreet als het gaat om deze fotoshoot. Zowel tijdens de fotoshoot als het omgaan met de foto’s achteraf. We hebben al vele lingerie fotoshoots gedaan, altijd met enthousiast resultaat van de klant. We nemen de tijd voor jou (en e.v.t. je partner).

Het is een fotoshoot waarbij we je altijd van je mooiste kant laten zien. Klinkt misschien raar, iedereen is anders en het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot maar ook met het uiteindelijke resultaat.

Deze fotoshoot kan je bijvoorbeeld als verrassing voor je vriend doen, of natuurlijk samen met je partner. Een mooie romantische fotoshoot, tikkeltje ondeugend of juist heel extravagant. Schaamte hoef je zeker niet te hebben bij deze fotoshoot, je kunt zeker zijn van een prachtige set aan foto’s gemaakt door een professioneel team van fotograaf en assistent.

lingerie-fotoshoot-2-bij-fotostudiolimburg-fotograaf-geleen

Jij bepaalt!

Dat staat bij ons voorop bij deze fotoshoot. Omdat het heel belangrijk is dat jij je op je gemak voelt om zo ook de meest ontspannen foto’s te krijgen mag jij altijd aangeven hoe ver je wilt gaan tijdens de fotoshoot en wat je wel of niet graag op de foto wilt hebben. Wij zullen je nooit forceren om een bepaalde pose of kleding uit te doen, dit mag jij zelf bepalen. Ook mag je altijd iemand meenemen als je wilt dat hij/zij tijdens de fotoshoot aanwezig is.

Zoals ook bij de andere fotoshoots geven we je deskundig advies in wat een mooie pose is, maken we eventueel een bepaalde setting met belichting a.h.v de kleding (lingerie) die je aanhebt.

Ik wil graag een lingerie fotoshoot doen, en nu?

Ben je toch een beetje nieuwsgierig geworden, of heb je deze fotoshoot altijd wel een graag willen doen maar niet de stap durven nemen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen die je nog over deze fotoshoot hebt. Ben je al overtuigd dat je deze fotoshoot graag wilt doen? Dat is super om te horen! Dan kun je via onze contactformulier een lingerie fotoshoot plannen. Maar als je dat liever wilt, kan het ook telefonisch.

 

Heb je interesse in een lingeriefotoshoot?

Bekijk alle details van deze fotoshoot.

Een mooie sexy reportage van een 45 minuten of een uur. Visagie en haarstyling standaard bij het XL pakket.

Handige tips

  • Stel een Pinterest (lingerie)board samen met poses en voorbeelden die je aanspreken. Voorafgaand aan de fotoshoot zullen we deze samen bekijken en 2 of 3 kledingsets maken aan de hand van je meegebrachte lingerie.
  • Als het gaat, neem een licht en een donker setje aan lingerie mee. Hiermee kunnen we met verschillende achtergronden en belichting al veel verschillende foto’s maken.

Na de fotoshoot zal het maximaal 5-10 werkdagen duren voordat je alle goede foto’s digitaal van ons krijgt. Foto’s met ogen dicht of dubbele foto’s laten we weg. Van deze hele set aan foto’s bewerken we er 10 (en vaak wel meer) tot prachtige en professionele foto’s zoals je ze ook in magazines ziet. Uiteraard hebben we overleg in wat voor stijl je aanspreekt (zwart/wit, fashion, vintage, etc)

 

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg