• LINGERIE & BOUDOIR FOTOSHOOT

    Sexy, sensueel, een ware traktatie voor jezelf. Of geef het cadeau als een onvergetelijk mooi gebaar!

    lingerie-fotoshoot-boudoir-fotostudio-limburg-lingerie-portfolio-21

LINGERIE FOTOSHOOT

Sexy, Glamoureuze en Sensuele Lingerie fotoshoot

Verras je man, partner, vriend/vriendin eens met een bijzondere sensuele sexy fotoshoot. Bij ons kan je terecht voor het laten maken van erotische foto’s in lingerie (boudoir style). Gun jezelf dit mooie cadeau!

Of je kiest voor instap lingerie fotoshoot of de Deluxe versie, we maken altijd een bijzondere en mooie fotoreportage van je! Tijdens een pre-gesprek (email/ telefoon/ voorafgaand fotoshoot) bespreken we je wensen en details en hoe we de fotoshoot gaan doen, wat je van ons kunt verwachten en hoe de fotoshoot in zijn werk gaat.

De prijs is per fotoshoot en indien gewenst kan je deze samen met partner/vriend/vriendin doen. Het is ook mogelijk om de lingerie fotoshoot op locatie te doen (bv bij je thuis of een mooie ingerichte (hotel)kamer.

Indien gewenst kan visagie en haar styling bijgeboekt worden voor 2e persoon.

  • Minimaal 2 uur in totaal

  • Vanaf 399,00

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s en/of fotoboek mogelijkheden

  • 1 - 2 pers.

Kies de Lingerie Fotoshoot die bij je past

BASIS

LINGERIE FOTOSHOOT


 € 399,00

PER FOTOSHOOT

inclusief MAKE-UP en HAARSTYLING

45 minuten fotoshoot

selectie van 10 beste foto's

10 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken


DELUXE

LINGERIE FOTOSHOOT


€ 475,00

PER FOTOSHOOT

inclusief MAKE-UP en HAARSTYLING

60 minuten fotoshoot

selectie van de digitale foto's (tot 25 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken


POPULAIR!
WordPress Pricing Table Plugin

prijzen per januari 2023

GEEF DEZE SEXY FOTOSHOOT CADEAU

Een mooi cadeau om te geven. Voor je aanstaande vrouw of vriendin. Een bijzonder cadeau voor een bruidje. Of een heerlijk uitje er van maken samen met je vriendin/vriend, man, partner. Bestel de cadeaubon online via onze website. Voor 5,95 extra sturen we de cadeaubon in een luxe verpakking per post naar je toe.

Of.. wil je jezelf eens echt verwennen?

Voor de dames die binnenkort gaan trouwen hebben we het Bridal pakket, dit is een pakket vergelijkbaar met ons Deluxe pakket, waarbij we de nadruk leggen op elegantie.

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in het grootste formaat en zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 2 personen de lingerie fotoshoot doen (bijbetaling voor extra visagie en haarstyling). Heb je wensen of speciale verzoekjes? Neem even contact met ons op dan bespreken we of het mogelijk is. Je kunt zelf aangeven wat je wel en niet gefotografeerd wilt hebben. Ook zullen we altijd toestemming vragen indien wij een foto (eventueel anoniem) voor ons portfolio willen gebruiken. 

AFDRUKKEN IS EEN OPTIE

Enkel bij de lingerie / boudoir shoot is het mogelijk om speciale producten bij te bestellen zoals een foto album. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je dat aangeven bij het kennismakingsgesprek voorafgaand aan de fotoshoot.

WANNEER KUN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 4 of meer weken gedaan kan worden. Bij de lingerie fotoshoot is het mogelijk de fotoshoot ook op een zaterdag te plannen. Dit met een meerprijs van 35 euro.

PLANNING

Mocht je niet doordeweeks overdag kunnen dan kun je ook op afspraak een fotoshoot op een zaterdag bij ons doen. Op zaterdagen geldt dan een weekend toeslag van 35 euro.

EEN UNIEKE ERVARING

De Deluxe fotoshoot ervaring duurt in totaal ongeveer 2 uur. Allereerst gaan we je kledingsets bepalen voor de shoot en dan wordt je helemaal in de watten gelegd door onze professionele visagiste. Zij zal je op en top laten uitzien. Vervolgens begint de fotoshoot. Ons team gaat je helemaal begeleiden welke poses je kunt aannemen en zullen je prachtig vastleggen op de camera. Tussendoor kun je je omkleden en zullen we andere settings opzetten. Na de shoot duurt het ongeveer een week tot 2 weken voordat je de (digitale) foto’s toegestuurd krijgt. Ook kunnen we je een (digitaal) voorstel doen voor je luxe fotoboek die je kunt bestellen (optioneel).

DE SPECIALISTEN

Lingerie fotoshoot & sexy erotische beau boudoir shoots bij FotostudioLimburg.com. De specialisten in mooie, professionele fashion en lingerie shoots. We hebben o.a. een fotoshoot gedaan voor het RTL4 tv-programma ‘Hotter than my Daughter‘, maar ook fotoshoots voor exclusieve escort bureaus en zijn dit soort fotoshoots geen probleem. Ook absoluut een aanrader voor de onervaren vrouw die een mooie shoot wilt!

Bij ons is discretie en privacy gewaarborgd bij de fotoshoot

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN?

Nog vragen over onze lingerie fotoshoot of wil je graag eerst even contact van te voren hebben met ons? Je kunt altijd wat meer informatie via de mail krijgen, stuur ons gerust een email sturen met je vragen.
Over algemene vragen hebben we een pagina met de veelgestelde vragen pagina. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg