WAT IS ‘ARTIFYEN’?

‘Artifyen’ is een manier om een foto digitaal te bewerken. Niet alleen een foto met kleur aanpassen maar ook er een bijzondere unieke print van te laten maken.  

WIE MAAKT DEZE BIJZONDERE PRINTS?

Je unieke “artified” print wordt gemaakt door Kim Houben. Zij is mede eigenaar van FotoStudioLimburg en helpt fotograaf Angelo Houben bij de fotoshoots met belichting en nabewerking van de foto’s. Daarnaast is zij mede eigenaar van TASK4 Studios en filmt en monteert zij bedrijfsfilms, bands, muziek en operaproducties. Met haar technische informatica opleiding samen met een creatieve kant maakt zij unieke ‘artifiys’!

IK WIL OOK MIJN FOTO LATEN ‘ARTIFYEN’

Dat kan! Er zijn 2 mogelijkheden om je foto te laten ‘Artifyen’. Dit kan met een bestaande foto die je aanlevert of met een foto die je laat maken in onze studio met een van onze fotoshoots. Wil je dit met een bestaande foto doen dan moet deze wel aan een aantal voorwaarden voldoen zodat deze optimaal gebruikt kan worden om de bijzondere print te maken.

Voorwaarde aan te leveren foto

1. je aangeleverde foto moet een hoge resolutie en grote jpg foto zijn. Dus het liefst een foto die groter is dan 2 of 3 mb.

2. het liefst een foto waar zo min mogelijk op de achtergrond te zien is. Dus je staat voor een muur, egale achtergrond, etc

3. Je staat alleen op de foto. Je mag er helemaal op staan of een deel (of de persoon op de foto die je wilt laten artifyen)

4. De foto moet goed duidelijk zijn en voldoende belicht. Op deze manier zal het resultaat nog beter zijn. 


Weet je niet zeker of je foto voldoet?
Je kan Kim altijd een bericht sturen en zij kan je laten weten of het met jouw foto kan!

Heb je geen geschikte foto? Geen paniek, je kunt bij ons in de fotostudio een fotoshoot doen. Naast dat je een geweldige set aan foto’s hebt na deze fotoshoot kunnen we er ook een foto uitkiezen die dan gebruikt kan worden om te Artifyen.

PRIJZEN

Een foto laten ‘artifyen’ is bijzonder en ook wel vrij uniek. Doordat Kim speciaal voor jou een bijzondere creatie zal maken is dit een arbeidsintensief proces. Het resultaat is dat jij een eigen print krijgt waar je veel mee kunt doen. En daarnaast een persoonlijke creatie krijgt speciaal voor jou gemaakt!

Om iedereen de mogelijkheid te geven zijn er een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende ‘Artifyers’:

Artify Starter €55,-

Dit Artify Starter pakket bevat:

 • een unieke digitale print in JPG (A4 formaat)
 • een certificaat van authenticity
 • een foto van de artist die je print signeert

Een Artify Starter is een digitale print van maximaal een a4 groot in hoge kwaliteit. Dus als je deze wilt gebruiken voor je facebook omslagfoto, achtergrond op je pc, als profielfoto voor Facebook, affiche of als poster wilt gebruiken. Je krijgt de Artify print in digitaal jpg bestand. Gesigneerd en uniek voor jou gemaakt!

Artify-starter-pakket-klein

55 euro gesigneerd

75 euro gesigneerd/geprint 

Artify Print XL €145,-

Dit Artify Print XL pakket bevat:

 • een unieke digitale print in JPG (hoge resolutie)
 • een gedrukte print van 50×70 (ingelijst optioneel)
 • een certificaat van authenticity
 • een foto van de artist die je print signeert

Deze is gelijk aan Artify Starter maar heeft meer! Voor als je deze wilt laten afdrukken op canvas, of wilt gebruiken voor je CD hoes, affiche in groter formaat. De Artify Print XL is net even van hogere kwaliteit jpg en daardoor zal de print er super strak uitzien als je deze wilt laten afdrukken.

Artify-print-xl-klein

145 euro gesigneerd

175 euro gesigneerd/geprint

Artify Full Option €215,-

Dit Artify Full Option pakket bevat:

 • een unieke digitale print in JPG (hoge resolutie)
 • keuze in welke stijl je de print gemaakt wilt hebben
 • keuze uit een gedrukte print van 50×70 (ingelijst inbegrepen) of print op canvas
 • een certificaat van authenticity
 • een foto van de artist die je print signeert

Dit is de ultieme mogelijkheid om jezelf of iemand anders te laten Artifyen! Niet alleen is deze print in de hoogste kwaliteit, je krijgt een klein en middel formaat print erbij. Je krijgt de before en after foto. Een foto van je print met Kim, de maker van je print waarop je ziet dat dit je eigen unieke print is.

Andere mogelijkheden van afdrukken zijn: Canvas, op glas, op hout, alunimium of zeil. In overleg mogelijk.

Artify-full-option

215 euro gesigneerd

Wat kan je nog meer krijgen?

 • Bij elk pakket is het mogelijk om de print (extra) te laten afdrukken en inlijsten door de artiest  35 euro 
 • Mogelijk om mee te kijken bij het maken van de print (max 30 min) Prijs op aanvraag
 • Groter formaat laten maken voor andere doeleinde (billboard, spandoek, magazine, grote afruk) Prijs op aanvraag

Wil jij een unieke en bijzondere print hebben? Of wil je dit kado doen aan iemand? Stuur Kim een bericht als je geinteresseerd bent of meer wilt weten.

Let op, door veel vraag naar het laten Artifyen kan het zijn dat je print niet binnen 2 weken klaar is. Je krijgt altijd een indicatie hoe lang het gaat duren. Zodat als je dit kado wilt geven je deze ook op tijd klaar hebt.

ENKELE VOORBEELDEN

Artify-print-kim-houben

INLIJSTEN

Als je besluit zelf je artify print in te lijsten heb ik hier een aantal tips voor je. Zo kan je er zeker van zijn dat je print past en mooi zal hangen aan de muur.

Doordat ik werk met een standaard maat (in overleg ook andere maten mogelijk) hoef je geen dure op maat gemaakte lijsten te laten maken of kopen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van lijsten die je kunt gebruiken. Natuurlijk ben je vrij in het kiezen van een eigen passende lijst.

Simpele lijst laat de print spreken

Je hoeft geen grote bedragen uit te geven aan een op maat gemaakte lijst, er zijn genoeg betaalbare opties vandaag de dag. Hou de lijst simpel, vaak werkt een zwarte, witte of houten lijst het beste voor de print.

Passpartout of niet

Je kunt er voor kiezen om je print met of zonder passpartout in te lijsten. Het kan zijn dat de standaard passparout in de lijst niet past of net niet de goede maat heeft. Het is vaak dan ook aan te raden iets meer uit te geven aan het laten maken van een passpartout die perfect past om de print. En vaak lijsten ze dan ook de print voor je in.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg