• Bruidsfotograaf team

    Laat jullie bruiloft fotograferen door professionals!

  • BRUIDSFOTOGRAFIE

    Bekijk onze pakketten en mogelijkheden

HUWELIJKS FOTOGRAAF

Huwelijksfotograaf

Hallo toekomstig bruidspaar, wij zijn Kim en Angelo Houben. Per 2018 verzorgen wij ook in bruidsfotografie. Dat is niet helemaal vreemd, want wij begrijpen fotografie op zowel technisch als creatief vlak. Met al onze kennis in studio fotografie en buitenfotoshoots kunnen we jullie mooiste dag fotograferen. 

Niet alleen het maken van een prachtige bruidsreportage, ook een luxe fotoboek, afdruk op allerlei soorten materialen en leuke foto kado’s voor ouders kan via ons gedaan worden. Kortom een compleet pakket voor jullie dag!

Huwelijksfotografie ofwel bruidsfotografie is ons totaal niet vreemd. Wij hebben bijna 10 jaar bruidsvideo gedaan. Dus we hebben jaren lang verschillende bruiloften gefilmd van traditioneel, modern, Russisch, Spaans, Iraans en nog vele andere varianten met elk hun tradities. In principe is er niet zo heel veel verschil tussen videografie en fotografie. Het hoofdverschil is het werk dat je als studio hebt in de nabewerking. Dat is bij video een stuk meer dan bij fotografie.

Omdat wij nu ook al jaren een bekende fotostudio hebben zijn wij ook gespecialiseerd in fotografie. Deze kennis willen we graag gebruiken voor het fotograferen van bruiloften. Mensen die onze studio kennen, weten dat wij geen massa productie bedrijf zijn, maar met passie streven naar het maken van de mooiste foto’s. We zijn heel relax en nemen de tijd om jullie je zoveel mogelijk op jullie gemak te laten voelen. En we streven er ook naar om zoveel mogelijk op de achtergrond te zijn en jullie niet in de weg te lopen.

We werken in de fotostudio ook met een professionele visagiste, deze kun je ook bijboeken (maar dat is geheel optioneel). Zij is super in zowel haar werk als persoonlijk en begaan.

  • Vanaf 395,- tot hoe duur je het wilt maken

  • Geen watermerk in de foto’s

  • Digitale foto’s krijg je altijd bij elk pakket, albums en afdrukken optioneel

We kunnen natuurlijk zelf wel zeggen hoe goed we zijn, maar de beste reclame is toch die van je klanten:

“Als je op zoek bent naar de beste fotograaf, stop met zoeken en kies voor Angelo en Kim. Werkelijk super fotografen. We hadden ons geen betere bruidsfotografen kunnen wensen. Unaniem onder de gasten was het oordeel dat het “manjefieke” foto’s zijn geworden. Mochten we weer een fotograaf zoeken dan kiezen we zeker voor Angelo en Kim.” – Diana en Albert

“Prima service! Ze reageren snel via mail, prijzen en pakketten die ze aanbieden zijn echt prima. voor ieder wat wils. ook heel fijn dat je gewoon alle foto’s krijgt. Tijdens de shoot is er een leuke, ontspannen sfeer en wordt er goed geluisterd naar de wensen die jezelf hebt. een echte aanrader!” – Lauraine en Bart

Dit zijn koppels die zonder een bruidsportfolio te hebben gezien ons hebben geboekt en zie hun reacties, wij zijn er trots op!

Kies het pakket dat bij jullie past

Definitieve prijzen en pakketten komen binnenkort. Deze pagina is momenteel in aanbouw. Wil je meer weten, stuur ons een berichtje!
Globaal kun je als prijs aanhouden: 145 euro per aanwezig uur van ons fotografen team. Professionele bruidsmake-up kost 175 euro en professionele kapper 95 euro, voor beide diensten geldt: een proef en de definitieve.

CADEAUTIP VOOR HET BRUIDSPAAR

Een mooi cadeau om te geven als ouders zijnde. Een bijzonder cadeau voor een bruidspaar. Bestel de cadeaubon online via onze website. Voor 3,95 extra sturen we de cadeaubon in een luxe verpakking per post naar je toe.

MEER INFORMATIE OVER HUWELIJKSFOTOGRAFIE

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

In de basis kun kiezen voor een aantal pakketten, daarmee willen we alles zo transparant mogelijk maken zodat je precies weet wat je krijgt en wat het kost. In principe heeft elk basispakket een aantal uren beschikbaar dat we bij jullie op jullie bruiloft aanwezig zijn. Van alle belangrijke momenten zullen wij dan foto’s maken.

We werken altijd met 2 mensen (Kim en Angelo Houben), waarvan een van ons een wide-lens gebruikt voor de foto’s waarbij overzichten, gebouwen, groepen familie en vrienden worden vastgelegd (de wide shots) en de ander zal werken met een zoomlens, waarmee je prachtige scherpte-diepte foto’s krijgt (de achtergrond zal onscherp zijn, waardoor de focus helemaal op het onderwerp valt).

HOE WERKEN WE

Als jullie interesse hebben om ons te boeken (super!), geef dan in onderstaand formulier alle details die jullie al weten aan, zodat wij kunnen bekijken of we beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en wat we kunnen aanbieden.

Blijkt het allemaal te passen in jullie plaatje, dan zullen we een afspraak inplannen om kennis te maken en de details te bespreken. Dat hoeft niet direct, dat mag ook over een paar maanden als jullie nog diverse dingen moeten regelen m.b.t. locatie etc.

2 weken voor jullie bruiloft zullen we nog even telefonisch contact hebben of het schema nog klopt en of er nog details bij zijn gekomen waar we op mogen letten tijdens de bruiloft.

MEER DAN FOTOGRAFIE

Veel andere bruiloft fotografen onderschatten wat er allemaal komt kijken bij het fotograferen van een bruiloft. Denk aan voldoende accu’s, mediakaartjes, backup, redundant vastleggen, maar ook toestel beheersing. Toen we nog als videografen bruidsfilmen maakten, kregen we regelmatig vragen van fotografen hoe ze in die situatie hun fotocamera kunnen gebruiken, laat staan de technische, creatieve en sociale blunders die we van collega’s zijn tegengekomen.

Nee, op jullie bruiloft moeten jullie je totaal niet druk hoeven te maken of het allemaal wel op rolletjes gaat verlopen. Wij zijn 2 man (ja 1 vrouw) sterk en zorgen dat alles mooi wordt vastgelegd. Wat we wel willen vragen is of we de hulp mogen inschakelen van jullie ceremonie meester; hij / zij is een belangrijk persoon in jullie begeleiding bij shoots en andere belangrijke momenten op jullie dag.  Het is ook mogelijk dat wij nog onze visagiste kunnen inschakelen (tegen een vergoeding) als extra assistent in jullie en onze begeleiding.

Visagie
Heb je nog geen bruidsvisagiste? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Je kunt een proefmake-up boeken om te kijken of het je bevalt (hier zijn wel kosten aan verbonden). Bevalt het je -wat wij zeker kunnen garanderen-, dan kun je de visagiste boeken voor jullie huwelijksdag!

Haarstyling
Onze visagiste kan ook basis haarstyling verzorgen. Wil je echter als bruid echter ook volledige, gespecialiseerde haarstyling, dan is het ook mogelijk om onze vaste kapper te boeken. Ook hier geldt proefkapsel en kapsel op jullie trouwdag.

Bij ons krijg je de foto’s altijd digitaal aangeleverd. Albums en afdrukken zijn optioneel ook mogelijk

NOG VRAGEN OF EEN KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN

Nog vragen over onze huwelijks fotografie mogelijkheden of wil je graag eerst even contact hebben met ons? Stuur ons een email.
Over algemene vragen hebben we een pagina met de veelgestelde vragen pagina. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg