vrijgezellenfeest-vrouwen-fotoshoot

Hoe gaat een fotoshoot bij ons in zijn werk?

Je wilt graag een fotoshoot doen? Met familie of samen met je partner, huisdier. Of misschien ben je zwanger en wil je dit moment laten vastleggen. Of toch een keer die stap nemen en een sexy lingeriefotoshoot doen? Voor al deze fotoshoot kan je terecht bij ons.

Inplannen van een fotoshoot

Bij ons kan je via onze website of telefonisch een afspraak maken. Je wordt dan verder geholpen door Kim of Angelo. Beide professioneel fotograaf en zij helpen je graag verder in het maken van een geschikte afspraak en beantwoorden je vragen. We zijn vrij flexibel in het maken van een afspraak, hoewel een woensdag of vrijdag vaak het beste uitkomt. Eventueel in avond uren of in het weekend is ook mogelijk. Hiervoor berekenen we wel wat extra’s voor, dit kan je bij elke fotoshoot terugvinden. Als je de fotoshoot hebt gepland, dan verwelkomen we je graag in onze professionele en gezellige fotostudio in Geleen. We maken kennis en bespreken kort of je eventueel wensen hebt wat betreft foto’s. Vervolgens gaan we er een ontspannen en leuke fotoshoot van maken.

De fotoshoot

Wees gerust, je bent bij ons in goede handen, we helpen je verder als je niet goed weet hoe je moet staan of in een grote groep bent. Elke fotoshoot is anders, we nemen de tijd, we streven er altijd na om hoge kwaliteit te leveren en je staat zeker niet na 10 minuten weer buiten. We maken veel verschillende stijlen foto’s, welke soort fotoshoot je ook bij ons kiest. Na de fotoshoot controleren we nog even de gegevens van je zodat we ook de foto’s bij je juiste persoon leveren. Je kunt na de fotoshoot contant betalen (eventueel op factuur is ook mogelijk).

De prijs van een fotoshoot staat vast, niet betalen voor alleen een foto afdruk. Geen extra kosten achteraf.

 

Facebook-Header-April-2013

Je krijgt alle goede digitale foto’s

Achter de schermen zorgen we er eerst voor dat je foto’s gebackuped worden zodat er in deze 5 dagen niets kan gebeuren met je foto’s. Binnen 5 werkdagen ontvang je de foto’s. Je ontvangt van ons een persoonlijke email met een downloadlink naar de foto’s. Je krijgt alle goede digitale foto’s in hoogste jpg kwaliteit. Om een idee te geven van deze kwaliteit, je kunt een foto als behang laten afdrukken voor je muur van 5 bij 2 meter. Naast al deze digitale foto’s zullen er ook afhankelijk van de soort fotoshoot een x aantal foto’s professioneel bewerkt worden. Denk hierbij aan bijsnijden, kleuring (zwart/wit, fashion, vintage, etc) en photoshop bewerking. Na de fotoshoot blijven de foto’s nog een jaar in onze backup.

checkmark
Professioneel team en goede service

checkmark
Gezellige fotostudio met goede bereikbaarheid

checkmark
Alle goede digitale foto’s zonder bijbetaling (min. 20 foto’s gegarandeerd)

checkmark
De foto’s bevatten geen watermerk en zijn in hoogste jpg kwaliteit

 

Waarom krijg ik de foto’s niet meteen mee?

Omdat we kwaliteit leveren nemen we de tijd om de foto’s te bewerken en je een prachtige en unieke fotoreportage af te leveren. En dat binnen maximaal 5 werkdagen.

 

Portfolio

Afhankelijk van hoe een fotograaf werkt en wat voor foto’s hij/zij maakt maak je een keuze of je hier een fotoshoot wilt laten doen. Zo ook hebben wij portfolio materiaal die altijd vrij recent is, maar ook hier en daar nog een foto te zien is van een tijdje terug. Om dit portfolio recent te houden om zo ook andere een goed idee te geven van wat wij doen, vragen we altijd of we een foto of meerdere mogen gebruiken in ons portfolio. Via ons contact formulier kan je al aangeven of je dit op prijs stelt of niet. Ook bij lingerie, zwangerschap en fashion fotoshoots vragen we dit nogmaals expliciet via een aparte mail. We vinden het waarborgen van privacy van onze klanten belangrijk en zullen dus nooit zonder toestemming iets plaatsen op onze website of facebook.

Verder ben je er helemaal vrij in om foto’s af te drukken of op social media te plaatsen!