Onze filosofie

Je betaalt voor de fotoshoot en niet per foto. Bij alle fotoshoots die je bij ons in de fotostudio doet zitten alle goede foto’s zonder watermerk en in hoogste jpg kwaliteit inbegrepen. Foto’s die afvallen zijn foto’s met de ogen dicht, testfoto voor licht, of dubbele foto’s. 

Waarom zouden we je niet de foto’s geven die we allemaal maken? Precies, we kunnen geen reden bedenken. Daarom betaal je bij ons voor de tijd die je in de fotostudio bent.

fast-fotoshoot-portfolio-fotostudiolimburg

Watermerk?

Op alle foto’s die onze klanten krijgen zit GEEN watermerk. Zo kan je ook gerust een foto op dibond of canvas laten drukken zonder dat ons logo erbij staat. Als wij een foto aan ons portfolio toevoegen dan voegen we daar wel een watermerk aan toe. Toevoegen aan ons portfolio doen we alleen als je zelf hebt aangegeven dat je dit geen probleem vindt.

Wel delen we af en toe een foto op Facebook als we zien dat je een foto geplaatst hebt. Omdat we dan gewoon trots zijn dat je onze foto gebruikt 🙂

logo-fsl-met-tekst

Wat betekent hoogste kwaliteit jpg?

Dit houdt in dat dit het grootst mogelijke formaat is wat we je geven. Mocht deze foto bewerkt worden en bijgesneden worden op de computer dan kan deze wat kleiner zijn. Een foto kan dus best wel 7 mb zijn, of 10 mb. Een hele grote afdruk op canvas is dus mogelijk zonder dat je de ‘blokjes’ gaat zien op de foto.

header-02

Tot slot

We maken de foto’s met veel plezier en stralen dit ook uit. Ons werk wordt gedaan met passie en de klant staat altijd in het middelpunt (en spotlight) tijdens de fotoshoot.

Onze filosofie is en zal altijd blijven dat de klant de baas is en dus ook van ons alle foto’s mag hebben. Het is zelfs mogelijk om aan te geven dat wij niet de foto’s backuppen gedurende 6 maanden maar na oplevering verwijderen.

Kom zeker eens een fotoshoot doen en ervaar hoe wij werken en hoe leuk het is om alle foto’s te hebben, die spontane, die grappige, gekke gezichten, of even samen heel serieus, zonder je zorgen te maken dat je na de fotoshoot moet kiezen uit de foto’s en ze ook nog eens apart moet betalen.  

We zien je graag in onze studio voor onze lens, met je vriendin, vriend, gezin, familie, huisdier, partner, minnaar of wie dan ook!

 

Fotografen Angelo & Kim Houben

Angelo Houben                      Kim Houben

task4-studios-team-kim-zwart-wit

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg