Hotter Than My Daughter in onze fotostudio

Hotter than my Daughter

En dan ineens krijg je een leuk telefoontje van Endemol of ze een aflevering van het tv programma ‘Hotter than my Daughter’ mogen komen filmen in de fotostudio.

Heb je ons gezien?

 hotter-than-my-daughter-fotostudiolimburg-fotoshoot-bianca-nikita

De aflevering gaat over de Limburgse Bianca. Zij is de trotse moeder van vijf kinderen en erotisch model en danseres. Bianca zit lekker in haar vel en geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier echter veel minder blij mee. Zij schaamt zich dood voor de kleding en ook voor de foto´s die haar moeder van zichzelf op internet zet. (Bron: RTL4)

Een van haar hobby’s is fotomodel zijn en fotoshoots doen. Met een bezoekje aan onze fotostudio is ze samen met Nikita te zien in een erotische fotoshoot.

Behind the scenes

We hebben een paar behind the scenes foto’s voor nu die we jullie kunnen laten zien. Angelo, de fotograaf in actie met het maken van de foto’s terwijl de cameraploeg alles vastlegt. Een heel leuk camera team en crew waarbij het samenwerken super verliep! Binnenkort zetten we een aantal foto’s die we gemaakt hebben tijdens de fotoshoot online. Mis ze niet.

hotter than my daughter fotoshoot fotostudiolimburg achter de schermen

De fotoshoot in onze studio werd niet in scene gezet, we maakte foto’s die ook nog gebruikt gaan worden in het tv programma. Er zijn erge coole foto’s uit gekomen, binnenkort kan je er een paar van zien.

hotter than my daughter fotoshoot fotostudiolimburg achter de schermen

hotter than my daughter fotoshoot fotostudiolimburg crew

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg