• Huisdier fotoshoot

    Een fotoshoot van je huisdier of samen met je huisdier op de foto? Dat kan natuurlijk bij ons!

HUISDIER FOTOSHOOT

Ben je een honden of een kattenliefhebber en wil je eens een paar mooie bijzondere foto’s (samen) van je huisdier? 

Dan kan je bij ons terecht voor de fotoshoot met huisdier. Niet alleen komt je huisdier op de foto er kunnen ook gezamelijk foto’s gemaakt worden met het baasje erbij. Ook ideaal om als kado te geven of krijgen.
Voor 129,00 euro krijg je bij ons een fotoshoot van 30 minuten. Dit is een fotoshoot voor maximaal 2 huisdieren. Je krijgt van ons alle goede foto’s in hoge kwaliteit zodat ze bijvoorbeeld ook op canvas afgedrukt kunnen worden. Wil je met een ander dier dan een hond of een kat op de foto? Laat het ons even weten zodat we kunnen kijken of het mogelijk is onze studio, anders is er ook de mogelijkheid om op locatie foto’s te komen maken (ander tarief)

De Fotoshoot Huisdier is o.a geschikt voor je hond, kat, konijn, cavia. Interesse om deze fotoshoot cadeau te geven?

Meer info over de  Fotoshoot Huisdier

Wat kost deze fotoshoot129,00 euro
Hoelang duurt de shoot30 minuten
Wat krijg je hiervoor:

  • Je krijgt alle goede foto’s die we maken digitaal aangeleverd via een download link. (soms wel tussen de 20 – 50 foto’s)
  • De foto’s hebben de hoogste kwaliteit en zijn zonder watermerk.
  • Van deze foto’s zullen we er 15 bewerken in een bepaalde kleurtint en stijl.

De prijs is per fotoshoot voor maximaal 2 huisdieren en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Wil je met meer huisdieren tegelijk op de foto? Neem even contact op voor een prijs. En natuurlijk mag jij en/of je partner ook mee doen aan deze fotoshoot.

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Enkel overdag. Optioneel is een zaterdag ook mogelijk, in dat geval geldt een toeslag van 35 euro.

Thuis of op een locatie fotograferen?

Soms is het niet mogelijk om met je huisdier naar de studio te komen. We kunnen dan ook bij je thuis fotograferen of op een locatie.
We berekenen dan 30 euro extra (binnen een straal van 15km). Dit zijn reiskosten en kosten voor materiaal/flitsers die we meenemen.

 

Nog vragen of een fotoshoot inplannen?

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg