• FAST FOTOSHOOT

    Kies jij onze Basis of de Deluxe Fast Fotoshoot? Bij beide altijd de digitale foto’s in hoogste kwaliteit zonder watermerk!

FAST FOTOSHOOT

Onze populaire 30-minuten fotoshoot voor iedereen!

Geweldige professionele foto’s laten maken van jezelf, je familie, een loveshoot samen met je vriend of vriendin. Dan is de fast fotoshoot wellicht iets voor jou.

Ook ideaal om deze fotoshoot als kado te geven of krijgen. De foto’s zijn van hoge kwaliteit zodat ze ook op canvas of dibond afgedrukt kunnen worden. De foto’s zijn ook te gebruiken als profielfoto’s voor bijvoorbeeld Linked-in, Facebook. De Fast Fotoshoot is voor iedereen! Fast Fotoshoot is o.a geschikt voor koppels, gezinnen, vrienden, familie (let op: maximaal 6 personen) of geef deze fotoshoot cadeau!

  • 30 minuten

  • Vanaf 125,00

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s

  • 1 - 6 pers.

Fast Fotoshoot: geschikt voor diverse soorten foto’s

FAST FOTOSHOOT

DE POPULAIRE KORTE SHOOT


125,00

PER FOTOSHOOT


30 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (minimaal 30)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


(optioneel mogelijk op zaterdag met toeslag)


WordPress Pricing Table Plugin

prijzen per januari 2020

GEEF DEZE FOTOSHOOT CADEAU

Deze fotoshoot is ideaal om kado te doen! Bestel eenvoudig via onze website een cadeaubon en je krijgt deze digitaal in PDF formaat toegestuurd. Leuk voor elke gelegenheid om te geven, de FotoStudioLimburg cadeaubon! Bestel deze cadeaubon hier.

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fast fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per digitale foto achteraf. Je kunt kiezen uit de beste 15 foto’s (onbewerkt / bewerkt) die wij selecteren of voor alle goede foto’s en bewerking. Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in de grootste formaat en zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 6 personen de fast fotoshoot doen. Ben je met meer dan 6 personen? Neem even contact met ons op dan bespreken we of het mogelijk is. We zullen niet extra berekenen, alleen als we langer bezig zijn in de studio met een grotere groep mensen.

FOTO’S KRIJG JE DIGITAAL

Op dit moment doen we geen afdrukken verzorgen. Dit omdat het vaker blijkt dat klanten dit graag bij eigen leveranciers willen laten doen. Daarnaast is voor ons het risico te groot dat een levering niet in orde is, wat voor ons niet zo netjes staat en extra regelwerk met zich mee brengt. Gelukkig willen mensen dit ook graag zelf in de hand hebben, wat erg fijn is.

WANNEER KAN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 3 weken (of meer) gedaan kan worden. Maar er kan altijd een plek vrijkomen indien een uitvalt door omstandigheden dus je kunt altijd even informeren of een datum op korte tijd nog vrij is.

PLANNING

Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om de Fast Fotoshoot op zaterdagen (overdag) te doen. Echter zijn er meerkosten aan verbonden van 35 euro.

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN

Heb je nog vragen? Geen probleem, lees zeker even onze veelgestelde vragen pagina. Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg