FASHION FOTOSHOOT

Voor iedereen die mooie fashion foto’s wilt laten maken! Of wil je een keer weten hoe het is om model te zijn (ervaring niet nodig) en eens een paar echte coole foto’s laten maken?

Met de Fashion-fotoshoot is dat mogelijk. (visagie/haar optioneel bij te boeken). Neem gerust je vriendin, vriend, moeder of vader mee die gezellig meekijkt. Ook voor aankomende modellen die graag een portfolio willen maken. Wie weet maken we ook een te gekke behind-the-scene film van jouw fotoshoot! Dat kan je toch niet voorbij laten gaan?

  • 45 - 60 minuten

  • Vanaf 195,00

  • Geen watermerk

  • Digitale foto’s

  • 1 - 2 pers.

Kies de Fashion Fotoshoot die bij je past

BASIS

FASHION FOTOSHOOT


 € 195,00

PER FOTOSHOOT45 minuten fotoshoot

beste 20 foto's bewerkt en onbewerkt

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.


EXCLUSIEF make-up en haarstyling: 70,00 euro
OPTIONEEL fotoshoot uitbreiden per half uur: 70,00 euro


DELUXE

FASHION FOTOSHOOT


€ 275,00

PER FOTOSHOOT

INCLUSIEF make-up en haarstyling ter waarde van 70,00 euro 

60 minuten fotoshoot

alle goede digitale foto's (min 30 stuks)

15 bewerkte foto's in zwart/wit of anders

digitaal in hoogste kwaliteit jpg

downloadlink met foto's

uitstekende kwaliteit voor afdrukken op canvas, etc.OPTIONEEL Luxe fotoalbum op maat gemaakt: 125,00 euro

OPTIONEEL fotoshoot uitbreiden per half uur: 75,00 euro


WordPress Pricing Table Plugin

FASHION FOTOSHOOT IN ONZE STUDIO

De Fashion Fotoshoot doen we onze studio, een professionele fotostudio waar jij je even een echt model voelt. Voor modellen kan deze fotoshoot als portfolio gebruikt worden. Wil je op een locatie de Fashion Fotoshoot doen dan kan je ons dit laten weten, dan bespreken we de mogelijkheden en kosten.

MEER INFORMATIE OVER DEZE FOTOSHOOT

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT

De prijs is per fotoshoot en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Je kunt kiezen uit de beste 15 foto’s (onbewerkt / bewerkt) die wij selecteren of voor alle goede foto’s en bewerking. Je kunt dus kiezen uit de BASIS of de XL versie. Wil je voor het complete pakket dan adviseren we je het XL pakket, dit is inclusief visagie en haarstyling door een professionele visagiste! Zoals als altijd bij ons krijg je de foto’s digitaal in de grootste formaat en natuurlijk zonder watermerk.

Je kunt met maximaal 2 personen de fotoshoot doen (visagie voor 2e persoon apart bijboeken). Neem gezellig je vriendin mee en we maken er een echte fashion fotoshoot van!

FOTO’S KRIJG JE DIGITAAL

Op dit moment doen we geen afdrukken verzorgen. Dit omdat het vaker blijkt dat klanten dit graag bij eigen leveranciers willen laten doen. Daarnaast is voor ons het risico te groot dat een levering niet in orde is, wat voor ons niet zo netjes staat en extra regelwerk met zich mee brengt. Gelukkig willen mensen dit ook graag zelf in de hand hebben, wat erg fijn is.

WANNEER KAN JE DEZE FOTOHOOT DOEN

Doorgaans worden fotoshoots ingepland tijdens kantooruren op woensdagen en vrijdagen. Indien het een drukke periode is dan kan het voorkomen dat een fotoshoot pas over 2 of 3 weken gedaan kan worden.

PLANNING

Mocht je niet overdag op de woensdag of vrijdag kunnen dan kun je ook op afspraak een fotoshoot op een zaterdag bij ons doen. Op zaterdagen geldt dan een weekend toeslag van 35 euro. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de shoot op een maandag overdag in te plannen.

NOG VRAGEN OF EEN FOTOSHOOT INPLANNEN

Heb je nog vragen? Geen probleem, lees zeker even onze veelgestelde vragen pagina.
Heb je daarna nog vragen, neem dan gewoon even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.

(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg