zoek een model / modellenbureau voor een fotoshoot

Bij FotoStudioLimburg.com kan je terecht als bedrijf om een fotoshoot te laten doen door een model. We hebben verschillende modellen die ingezet kunnen worden voor een fotoshoot van uw product of bedrijf.

In onze professionele studio kunnen we met een van onze modellen de fotoshoot uitvoeren. Ook zijn onze modellen inzetbaar bij een fotoshoot buiten onze studio.

 

VOOR WIE?

Bent u bijvoorbeeld een kleine ondernemer die een webshop in kleding, sieraden, accessoires of sportkleding heeft? Of ben u een kapper of visagiste die graag verschillende stijlen van haar en makeup wilt laten zien? Of wilt u uw product laten demonstreren door een model? Dit kan allemaal bij FotoStudioLimburg.com. U kunt bij ons de professionele foto’s laten maken met een bijpassend model.

U kunt bij ons in onze fotostudio verschillende soorten fotoshoots laten uitvoeren, mits het past in onze studio. Andere mogelijkheid is om dit op locatie uit te voeren. Indien gewenst kunt u bij de fotoshoot aanwezig zijn om te assisteren.

 

PRIJZEN VAN DE FOTOSHOOT

Prijzen met fotoshoot met uw product met een fotomodel of portfolio fotoshoot voor model op aanvraag. 

Optioneel is het ook nog mogelijk om:

  • aanwezig te zijn bij de fotoshoot voor ondersteuning en aan te geven hoe producten gefotografeerd dienen te worden
  • een model in te huren indien u zelf de fotoshoot op een andere locatie wilt doen.
  • de duur van de fotoshoot te verlengen indien u meer of uitgebreider de fotoshoot wilt laten uitvoeren door ons.

 

 

FOTO OPDRACHT INDIENEN

U kunt op dit moment met ons algemene contactformulier contact opnemen indien u graag een foto opdracht wil laten uitvoeren door ons. U kunt dan aangeven om wat voor soort product het gaat en evt. wat voor soort model u zoekt. Wij nemen vervolgens contact met u op en bespreken de opdracht en mogelijkheden.