BAND FOTOGRAFIE

FOTOSHOOT IN DE STUDIO,
vanaf 125 euro

Jullie kunnen foto’s komen maken bij ons in de studio. Het is dan mogelijk om ieder apart te fotograferen en als groep. De duur van zo’n shoot is afhankelijk van de grootte van de groep. (maximaal 6 personen, bij meer graag even contact opnemen voor de mogelijkheden)

Bekijk de mogelijkheden van de muzikant-fotoshoot

FOTOSHOOT OP LOCATIE
vanaf 290 euro 

Jullie bepalen een (bijv. verlaten) locatie waar we met z’n allen naartoe gaan. Wij zullen dan foto’s maken en deze bewerken tot coole band foto’s (kleurcorrectie etc). De duur van zo’n uitje hangt een beetje af van de toegankelijkheid van de locatie. We gaan uit van 2 uur op locatie.

FOTOS VAN EEN OPTREDEN
vanaf 250 euro

Als jullie een optreden hebben, dan kan ik (of collega fotograaf) in 1 set voldoende foto’s maken van de band en van ieder van jullie. Het is daarbij wel belangrijk dat de verlichting goed is (voldoende licht, maar ook indrukwekkend licht van de stage), want het liefst flits ik niet, want dan krijg je van die fletse foto’s. De duur is zolang als een set duurt (doorgaans 1 uur).

Fotoshoot met je instrument - Saxofoon

Voor alle fotoshoots geldt dat jullie alle foto’s in hoge resolutie zonder watermerk en dat we er 15 bewerken (kleurcorrecties etc) tot coole bandfoto’s.

Nog vragen of interesse in bandfotografie? Neem gerust contact op
(c) 2003 - FotoStudioLimburg.com // FotoStudioLimburg.nl // FotoStudioLimburg.be // De #1 Fotostudio van Limburg